Trädgårdstraktorer

De är trädgårdens arbetshästar. Trädgårdstraktorerna är utmärkta åkgräsklippare och är konstruerade för alla slags uppgifter i trädgården. Och med vårt breda tillbehörssortiment finns det arbetsuppgifter för trädgårdstraktorn eller åkgräsklipparen året om.
Till våra trädgårdstraktorer rekommenderar vi Aspen alkylatbensin som du enkelt köper från oss här i Nässjö.

Det är skillnad på bensin och bensin. Bensin som du använder till bilar innehåller många hundratals olika ämnen och ett flertalet utav de ämnen är direkt giftiga.

Aspens bensin innehåller färre än 99% giftiga ämnen i jämförelse med vanlig bensin. Det är alltså både bättre för motorn som då kan köra på mycket smidigare och du gör samtidigt vår miljö en tjänst.

Aspen alkylatbensin finns i 2 varianter, en med olja (Aspen 2) och en utan (Aspen 4). Vilken sort som du ska använda beror på vilket typ redskap som du ska tanka. T.ex. så ska en gräsklippare ha Aspen 4 då den har en 4-taktsmotor och en trimmer ska tankas med Aspen 2 då den har en 2-taktsmotor. Är du osäker vilken sort du ska ha – kom in och fråga oss!

Stiga trädgårdstraktor

 

Aspenmiljöbensin

I vår butik i Nässjö säljer vi Aspen miljövänlig alkylatbensin!

Aspen miljöbensin är snällare både mot människor och motorer. Mindre farliga bensinångor och avgaser samtidigt som den minskar motorslitaget och ger motorn ökad livslängd. Kan lagras i 3–5 år utan att tappa i kvalitet.

Husqvarna logotype
Stiga logotype
Stihl logotype
Hitachi logotype
Klippo logotype
Aspen logotype